Ansök till Tempo Meet Up 2024

Lila bakgrund med illustration av fyra ögon, ett öga blundandes

Är du en dokumentärfilmare i början av din karriär? Ta chansen och ansök till Tempo Meet Up – ett talangprogram som kombinerar samtal i grupp om egna projekt med seminarier, master classes, speed-dejt och filmvisningar i ett skräddarsytt program under några intensiva dagar i samband med Tempo Dokumentärfestival 4-10 mars 2024.

Tempo Meet-Up är ett utmärkt tillfälle för oetablerade filmare att effektivt knyta nya, professionella kontakter. Förutom innehåll ifrån festivalens ordinarie utbud ansvarar Tempo för ett program som är specialkomponerat för att ge deltagarna exklusiva möten med verksamma filmskapare och ett urval av intressanta programpunkter. Som deltagare får du branschackreditering till Tempo och kan gå gratis på nästan allt under festivalen.

Vem kan söka?

Tempo Meet Up vänder sig till dig som har producerat eller regisserat minst en lång eller kort dokumentärfilm. Du som söker ska bo och vara verksam i Skåne och vara över 18 år.

Vad kostar det?

Meet Up-programmet är gratis för de deltagare som antas. BoostHBG står för resan och Tempo Dokumentärfestival bjuder på boende, samt en ackreditering som gäller för hela festivalen. Kostnader för mat står deltagaren själv för.

Meet-upen genomförs 4-7 mars på plats i Stockholm. Online-möte med gruppen kan förekomma innan.

Skicka ansökan senast den 17/1 2024, med en kort motivering varför du vill delta samt en länk till en film du gjort.

→ Ansök här: Tempo Meet Up 2024 4-7 mars i Stockholm

Tempo Meet Up arrangeras av Tempo Dokumentärfestival med stöd av Svenska Filminstitutets – Talangutveckling i hela landet, i samarbete med Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud, BoostHBG, Film i Dalarna, Film i Öst, Film Stockholm AB, Kultur i Halland – Film, Film i Sörmland, Filmregion Sydost, Region Uppsala, Region Gävleborg, Region Västmanland, Film på Gotland och Region Värmland.

Kontaktperson:

Jan Daae
BoostHBG
jan@boosthbg.se

Avbryt

Lämna en kommentar