Pitch Your Heart Out ❤ Pixel Talent Award

Flyer för pitch Your Heart Out

Under Pixel Skånes kortfilmsfestival anordnar BoostHBG sitt populära pitchevent Pitch Your Heart Out där årets finalister i Pixel Talent Award kommer att pitcha sina kommande projekt inför publik.

Mellan 17.00-18.20 är du välkommen till Matscenen där BoostHBG och Pixel Filmfestival bjuder på snacks: kom och mingla, lyssna på finalisternas pitchar och var med och rösta fram vinnaren av BoostHBG:s publikpris som kammar hem 5.000 kronor för väl utförd pitch. Platserna är begränsade, så kom i tid – först till kvarn! Ingen föranmälan behövs, men du skriver upp dig på plats.

Vinnaren av Pixel Talent Award-priset kommer att delas ut vid prisutdelningen direkt efteråt, inne på Landskrona Teater 18.30-20.00.

Läs mer om Pixel Talent Award-finalisterna här: https://www.pixelfilmfestival.se/1347-2/

OBS! VÄSKFÖRBUD PÅ LANDSKRONA TEATER
Vänligen observera att du inte kan ta med någon väska till Landskrona Teater.
Har du en väska med dig så får du tyvärr inte komma in, detta gäller även tygpåsar/plastpåsar, magväskor och handväskor! Polismyndigheten och Landskrona stads säkerhetsavdelning har tillsammans med teatern tagit ett beslut kring vilka väskor som är tillåtna in på Landskrona Teater. Därför är det väldigt viktigt att ingen har med sig några väskor alls under dagen.
Har du behov av att ta med dig väska pga medicinska skäl, eller liknande, kontakta pixel@filmiskane.se
Vi ses på Pixel!