Community Meet-Up 23/11 på Dunkers kulturhus

community meet up popcorn illustration

Vi maxar en kväll där du får information och inspiration för att du ska kunna förverkliga dina filmprojekt. Kom till Dunkers kulturhus, ta en bit mat och mingla med kreatörer i branschen.

Under kvällen kan du bland annat höra om BoostHBGs julfest och stödprogram som kommer ha ny utlysning i januari. Film i Skåne informerar om nästa ansökning till Programmet Långfilm (Talent to watch) som öppnas i början av 2023. Hit kan du söka med ett projekt i utveckling. Projektet måste ha manus och söks tillsammans med en producent. Nyhet för 2023 är att det eventuellt kommer att öppnas även för dokumentärfilmsprojekt i utveckling.

Som om inte det vore nog kan du även höra om olika stöd som finns i Helsingborgs stad för att du ska kunna förverkliga dina visioner och projekt, detta gäller även för dig som inte bor här. Under kvällen presenters också projektet Film i Familjen och du kanske får några nya tips till din filmproduktion?

Som en inspirerande avslutning presenterar den lokala filmkreatören EliSophie Andrée sina projekt och vad som kommer här näst.

Evenemanget är gratis men anmälan krävs till Community Meet-Up 23/11.

Innan Community Meet-Up drar igång, mellan 15.30-17.00 arrangerar vi Kaffe med konsulent. Här kan du prata i 20 minuter med drop-in med någon av de olika filmkonsulenterna, som kan ge dig tips på vad som ska finnas med i ansökan och  du får möjlighet att presentera dig och dina kommande projekt.

Detta vill du inte missa!
Vi ses på Dunkers kulturhus