Lediga tjänster

Vikarierande projektledare sökes

BoostHbg söker vikarierande projektledare

På BoostHbg tror vi på en värld där alla kan delta, utbyta, lära sig och inspireras av varandra. Vi arbetar i en samarbetsmiljö med mål att skapa den mest kollaborativa och dynamiska regionen i Sverige för kreatörer. Vi tror på en vision om en kollaborativ region men vi behöver din hjälp.

BoostHbg är en flexibel och kreativ arbetsplats där du kommer ingå i ett team av fyra personer. Vi arbetar självständigt men tätt med en gemensam vision. Det finns stort utrymme att utvecklas inom din roll då vi arbetar i ett ständigt föränderligt medielandskap.

BoostHbg är en del av Dunkers kulturhus och en del av avdelningen Program och produktion.

Arbetsuppgifter

Eller borde vi säga ansvarsområden. För vi söker nu dig som vill förvalta och utveckla delar av BoostHbgs stödprogram och workshops/keratörserbjudande under tiden en av våra medarbetare är föräldralediga. Tillsammans med teamet bestående av en Community Manager, Business Developer, Screen industry strategist, avdelningschef och vårt community kommer du vara en viktigt del av att driva verksamheten framåt. Vilket ställer stora krav på dig att vara självgående och leda dig själv.

Du ansvarar för projektledning av BoostHbgs stödprogram. Programmet är redan utformat så där är fokus främst koordinering av själva programmet, ansökningar, kreatörer, föreläsare etc. Sedan kommer du även ansvara för att initiera och boka olika föreläsningar/workshops/event som kan komma vårt community och verksamhet till gagn.

Alla i teamet ansvarar för sina egna ansvarsområden men vi arbetar tätt ihop och har god inblick över verksamhetens alla delar och arbetar gemensamt på projekt vid behov.

Beroende på̊ bakgrund, erfarenheter och intresse finns möjligheten att delta och bidra i det strategiska arbetet och att själv utveckla starta olika partnerskap, projekt etc.

Arbetstiden är flexibel och du kan till stor del själv välja hur du fördelar dina timmar veckovis. Du kommer utgå ifrån Helsingborg men då vi arbetar digitalt har du möjlighet att förlägga arbetstiden där det funkar för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda kunskaper inom projektledning och koordinering av event inom de kreativa näringarna och är van att arbeta självständigt inom ett sammansvetsats och agilt team. Du trivs med att ha eget ansvar över din tid och arbetsuppgifter och har lätt för att ha en överblick av det som behövs göras och är driven. Du får gärna själv ha erfarenhet av att arbetat med kreativa processer (t.ex. film, teater, spel etc.). Detta för att du kommer arbeta mot och med kreatörer som befinner sig just i en sådan process. Men viktigast är att du bryr dig, har lätt för att se behov och har tankar på hur en kan fylla dom.

  • Erfarenhet av projektledning inom kreativa näringar (filmbranschen meriterande)
  • Erfarenhet av koordinering av event
  • Goda engelska kunskaper

Meriterande

  • Van vid att arbeta självständigt
  • Kontaktnät inom filmbranschen (gärna internationellt)
  • Bekväm att arbeta inom ett agilt och flexibelt team
  • Insyn i kreativaarbetsprocesser
  • Erfarenhet av att arbeta med coachning

Erfarenhet från film/Tv-branschen är meriterande men vi välkomnar även sökande från närliggande branscher så som gaming, innovation, bild/media etc.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  13 maj 2022

Anställningsform: Tidsbegränsat vikariat

Omfattning: 50%

Tillträdesdatum: 13 juni

Varaktighet: 30 april 2023

Läs mer och tjänsten om ansök.