Folded Letters

I Folded Letters följer Caroline Ingvarsson på nära håll några personer som har förhållanden med män som sitter i fängelse och låter oss ta del av deras vardag och ofta extrema livsöden. Caroline har i flera år arbetat med projektet och på Boost ser vi med spänning fram emot det färdiga resultatet. Håll utkik här på vår hemsida för mer information när filmen är färdig.

Caroline Ingvarsson och Caroline Drab

Caroline Ingvarsson är uppvuxen i Malmö.  Carolines senaste korfilm Under Rymdskeppet hade världspremiär på Toronto International Film Festival, 2015 och var nominerad till 1km priset på Stockholms Film Festival 2015.  Carolines kortdokumentär Hundvakten (2014), har rest till flertal festivaler de senaste året. Caroline var delaktig i Boosts Pure Fiction 2015, där hon utvecklade långfilmsdramat Fear, hon har tidigare även varit en del av Programmet.

Caroline har en examen från Sydney Film School i dokumentärregi och en masterexamen i Broadcast Journalism från City University London.

Caroline Drab är Caroline Ingvarssons producent. Just nu arbetar hon med utvecklingen av dokumentären Folded Letters i regi av Ingvarsson samt är i post-produktion med kortfilmen Mr. Sugar Daddy av Dawid Ullgren.

Drab startade sin karriär på den erkända Hollywood agenturen WME2 i Los Angeles efter examen i TV Produktion från University of Florida, i USA.

Caroline har en Masterexamen i Film & Media Producing från Lunds Universitet.