Coachstöd

 

Stöden är för tillfället stängda för nya ansökningar
Vi har nu stängt ansökan till våra olika stöd under årsskiftet 2019/2020. Precis som att vi ber er kreatörer att prototypa era idéer måste även vi på BoostHbg anamma ett tankesätt som betonar utveckling och innovation. Vi strävar efter att vara lyhörda och experimentella i vår verksamhet så att BoostHbg kan stötta våra skånska kreatörer på bästa sätt. Vi återkommer i 2020 med information om hur våra stödfunktioner kommer se ut och ser framemot att läsa era ansökningar då! Coachstöd är ett stöd från BoostHbg som hanteras löpande utan deadlines och kan sökas av dig som är bosatt och verksam i Skåne. Stödet består av olika former av insatser som vi tror kan lyfta ditt projekt till en högre nivå. Stödet finns för att utveckla dig som kreatör och dina projekt. Du kan söka coachstöd till projekt inom områdena film, transmedia, och nya format. Det finns även möjlighet att söka coachstöd för ljudstudion på Dunkers Kulturhus. Observera att ingen kontantinsats ges med coachstöd. Handläggningstiden är cirka 4-6 veckor.

Det du kan ansöka om är:

COACHER OCH KONSULTER

Du kan få tid med exempelvis en coach för ta fram strategier för ditt projekts publikarbete och utveckla nya format. Observera att coachinsatsen är till för att du ska utvecklas i din profession. Det kan användas både till coachsamtal och i konkreta uppgifter. Vid beviljande av klippcoach gör en samlad bedömning av hur detta ska lyfta dig i din profession.

Det finns även möjlighet att söka coachstöd för ljudstudion på Dunkers Kulturhus,  Observera att ingen kontantinsats ges med coachstöd. Handläggningstiden är cirka 4-6 veckor.

Här hittar du ansökan