Lokaler

BoostHbg

Foto:BoostHbg

BoostHbg har sina lokaler på Dunkers kulturhus i Helsingborg. Som kreatör inom KKN, film, transmedia och nya format kan du låna våra lokaler gratis.

Creators Cave är ett rum med ett öppet kontorslandskap som är upplåtet till kreatörer. I detta rum får du tillgång till skrivbord, kontorsstolar, witheboards och ett eget skåp som du kan låsa. Behöver du en stationär dator för att redigera dina projekt eller ett rum för att castings passar detta rum till detta. I Creators Cave har BoostHbg ibland sina workshops och event och du har fri tillgång till lokalen under husets öppettider och om det inte krockar med verksamhetens evenemang.

BoostHbg har även ett mötesrum med ett stort ovalt bord med plats för tio sittande samt en witheboard. I rummet finns det även en projektor med duk och en gradäng för 15-20 sittande personer. Detta rum kan du låna om du behöver en möteslokal i Helsingborg eller om du visning av din film.

Vill du sitta i och/eller få tillgång till BoostHbgs lokaler ska du kort beskriva vem du är, vad för projekt du arbetar med och vad du vill få ut av din tid i lokalen. Skicka ett mail till  hillevi@boosthbg.se  och märk det med: Förfrågan om lokal.