Vill du med till Talangdagarna under Bergmanveckan?

BoostHbg och Film i Skåne i samarbete med Filmbasen/Film Stockholm, Film på Gotland och Filmcloud bjuder in nya filmare (som kommit en bit på väg) från hela landet till en unik och uppskattad upplevelse.

Talangdagarna på Fårö 27 juni–1 juli till under Bergmanveckan är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Förutom att du får ta del av fem skräddarsydda dagar med gäster, filmvisningar, nya bekantskaper och utflykter i Fårölandskapet får du delta och uppleva Bergmanveckan. Som deltagare erbjuds du boende på Sudersands semesterby, godbitar ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med intressanta filmskapare, gott om tid att lära känna andra och en filmövning med Fårös landskap som kuliss.

Vi söker två deltagare för att representera Skåne. Maila en motivering om varför just du ska få åka till Talangdagarna och bifoga ditt CV till talangdagarnafaro@boosthbg.se
Deadline 15 maj.

Deltagandet av Talangdagarna har ett värde av 2900:-*. BoostHbg och Film i Skåne står för alla avgifter och resor.

Höjdpunkter ur det skräddarsydda programmet

  • Filmskaparna Sanna Lenken och Beata Gårdeler berättar om de konstnärliga processerna bakom arbetet med Min lilla syster och Flocken, båda belönade med Kristallenbjörnar under årets filmfestival i Berlin.
  • Exklusivt besök på Hammars, Ingmar Bergmans bostad och arbetsplats.
  • Producenten Erik Hemmendorff (Turist, Play, De ofrivilliga) och dokumentärfilmaren Anna Eborn (Pine Ridge) om samarbetet bakom dokumentären Epifania och alternativa berättarstrukturer.
  • Tillgång till Sundersandsbion för visning av egna filmer.

*I priset ingår logi i fembäddsstuga med självhushåll, enklare måltid ankomstkvällen (måndag), hyrcykel, medlemskap i festivalen och biljetter till samtliga arrangemang i Talangdagarnas program samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar medtages, alternativt hyrs på egen bekostnad. Städning ingår ej utan görs gemensamt inför avresan.

Har du frågor, hör av dig till alexandra@boosthbg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *