Vill du med till Talangdagarna i sommar?

Vill du med till Talangdagarna i sommar?

BoostHbg i samarbete med Film i Skåne och Filmregionerna bjuder in nya filmare (som kommit en bit på väg) från hela landet till en unik och uppskattad upplevelse.

Talangdagarna på Fårö 24-28 juni är en mötesplats för nya filmare från hela landet. Förutom att du får ta del av fem skräddarsydda dagar med gäster, filmvisningar, nya bekantskaper och utflykter i Fårölandskapet får du delta och uppleva Bergmanveckan.
Som deltagare erbjuds du boende på Sudersands semesterby, godbitar ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med intressanta filmskapare, gott om tid att lära känna andra och en filmövning med Fårös landskap som kuliss.

Var: Sundersands semeserby på Fårö
När: 24-28 juni

Vi söker två deltagare för att representera Skåne.
Maila en motivering om varför just du ska få åka till Talangdagarna och bifoga ditt CV till talangdagarnafaro@boosthbg.se Deadline 2 maj.

Deltagandet av Talangdagarna har ett värde av 2900:-*. BoostHbg står för alla avgifter och resor.

Smakprov ur 2019 års program:
-Workshop i personregi med Marcus Carlsson.
-Träffa konsulenterna Ami Ekström och Helen Ahlsson från Svenska Filminstitutet.
-Besök Hammars, Ingmar Bergmans bostad och arbetsplats.
-Ingående samtal om den kreativa processen med VR- och konstnärskollektivet Bombina   Bombast.

*I priset ingår logi i fembäddsstuga med självhushåll, enklare måltid ankomstkvällen (måndag), hyrcykel, medlemskap i festivalen och biljetter till samtliga arrangemang i Talangdagarnas program samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar medtages, alternativt hyrs på egen bekostnad. Städning ingår ej utan görs gemensamt inför avresan. Talangdagarna arrangeras av Film på Gotland/Region Gotland.

Har du frågor, hör av dig till alexandra@boosthbg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *