Persona x BoostHbg – The Walking City

Vill du vara med och skapa verktyg och metoder för att arbeta kreativt tillsammans i en post-Corona värld? Häng med!

BoostHbg tillsammans med kooperativet Persona bjuder in till en kreativ arbetsgrupp där vi alla kan vara med och forma den framtid vi vill leva och arbeta i. Genom spekulativ design och kreativa processer kan vi tillsammans hitta nya vägar framåt. Det här är vår chans att vända en kris till en positiv transformation. Men vi kan inte göra detta själva, vi behöver din röst. Alla har insikter och kunskap som är värdefull för att navigera vägen framåt. Detta är din chans att både göra något kreativt men också skapa något värdefullt som du kan ta med dig i ditt arbete med andra. Hur ska vi arbeta kreativt tillsammans i Skåne? Och vad behövs för att det ska lyckas? Hur håller vi oss relevanta, både som kreatörer och organisationer? Genom en faciliterad process hittar vi svar tillsammans och stärker vårt gemensamma ekosystem. 

 

Hur funkar det? Fokus i varje session är att utveckla och testa nya verktyg för samarbete och kreativa processer. Tanken är inte bara att snacka, det handlar om att aktivt bidra till att skapa användbara verktyg och processer för att arbeta tillsammans. Det är självstyrt, du som deltagare bestämmer tillsammans med gruppen vart vi tar vägen och vad vi fokuserar på. Persona står för formatet och faciliterar processen. Vi lovar att det här inte kräver mycket av din tid men har möjligheten att skapa stort värde. Persona bjuder in alla som skriver upp sig till en gruppchatt i Telegram. Under sommaren kommer vi bjuda in och skapa vårt community. Sen i augusti börjar arbetssessionerna. Då kommer vi varje måndag under 3 veckor skicka ut en inbjudan till en digital arbetssession på tisdagen. Upp till 10 platser finns för varje session, blir vi fler delar vi upp oss i två grupper. 

 

Vad du går in med: Tid och kreativitet.  

Vad får du: Nätverk och verktyg, en chans att påverka.

 

Efter samarbetet kommer BoostHbg bjuda in kreatörer att pitcha sina idéer för metoder och processer som de vill utveckla vidare. Men det måste göras tillsammans – du kan inte pitcha ensam. Detta event går ut på att få fram nya kontakter och idéer för vad du vill pitcha. Genom processen kommer du få inspiration om vad du vill utveckla. Vi vill stötta skapandet och fostrandet av samarbetande miljöer för att öka vår kollektiva kapacitet – och för det behöver vi din input! 

 

Praktiskt: 

Läs om hur det funkar och vilka datum och vilka verktyg vi använder här: http://tiny.cc/thewalkingcity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *