EVENT: Oktober Community Meetup med Pitch Your Heart Out tävling

Välkommen till premiären av Boost Yourself Community Meetup! Nu äntligen kan vi slå upp portarna igen och BoostHbg vill bjuda in alla indie-kreatörer inom den audiovisuella sektorn för en kväll där vi firar vårt fantastiska community. Häng med och ta chansen att träffa både gamla och nya kollegor!

Vårt mål är att ha en härlig community träff varje månad där vi tillsammans kan lära känna fler människor i branschen, lyssna på korta föreläsningar och berättelser från inspirerande kreatörer och njuta av god mat och dryck tillsammans. Det kommer också finnas möjlighet för dig att presentera ett coolt projekt med chans att vinna 5000SEK i ett stipendium genom att vara en av tre som deltar i Pitch Your Heart Out-tävlingen! Du har upp till 7 minuter på dig att presentera din idé på ett roligt och engagerande sätt. Prissumman är kanske inte så hög men därmed är inte heller pressen. Se det som ett roligt sätt att öva på att pitcha men en chans att få en peng att utveckla projektet eller dina egna skills.

Allt detta är naturligtvis helt gratis och vi ser framemot att se dig där. Och ta med dina vänner. Och kanske nån rolig granne. Eller den där personen som delar kontor med dig men du inte riktigt lärt känna än. Alla är välkomna!

För att säkra din plats måste du registrera dig här. Klicka in och gör det nu direkt, det är en kväll du inte vill missa!

Datum: 14 oktober 2021

När: 17.00-20.00

Var: Grand, Malmö

Biljetter: Gratis och bokas här

Program:
17.00 Välkommen
17.25 Samtal med kvällens gäst
17.50 Mat och mingel
18:40 Pitch your Heart Out!
20.00 Tack och god natt

PITCH YOUR HEART OUT tävling

  • För att kunna delta måste du bo i Skåne.
  • Du får max sju minuter att pitcha. Du kan använda mindre tid om du vill.
  • Presentationen ska göras utan visuellt material. Tänk lo-fi.
  • Projektet du presenterar måste vara realistiskt. Det betyder att projektparametrarna måste vara meningsfulla. Så, till exempel att spela in en långfilm med många specialeffekter med en budget på 100,- sek accepteras inte.
  • Projektet behöver inte vara troligt just nu. Det betyder att du kan lägga upp ett drömprojekt du vill göra men just nu är det osannolikt att det händer på grund av att du till exempel saknar kompetens, nätverk eller ekonomi.
  • För att anmäla dig måste du fylla i detta formulär. Vi kommer välja ut 3 personer att delta med sina projekt baserat på dessa kriterier.
  • Sista dagen för att anmäla dig till pitchen är den 10 oktober. Vi meddelar om du blir vald till att pitcha den 11 oktober. Anledningen till att deadline är så nära evenemanget är att vi inte vill att du ska spendera veckor av din tid på förberedelser.

Pitch Your Heart Out är designad att vara en liten uppgift med relativt lite på spel och därför inte tänkt som något du tränar för i timmar. Se det som en möjlighet att dela med dig av ditt projekt och din entusiasm för berättande framför ditt community på ett roligt och givande vis. Man vet aldrig vem som lyssnar och blir taggad på att hjälpa till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *