EVENT: November Community Meetup med Pitch Your Heart Out Tävling

Välkommen till Boost Yourself Community Meetup! BoostHbg vill bjuda in alla indie-kreatörer inom den audiovisuella sektorn för en kväll där vi firar vårt fantastiska community. Häng med och ta chansen att träffa både gamla och nya kollegor!
När: 10 october
Tid: 17.00
Vårt mål är att ha en härlig community träff varje månad där vi tillsammans kan lära känna fler människor i branschen, lyssna på korta föreläsningar och berättelser från inspirerande kreatörer och njuta av god mat och dryck tillsammans.
Det kommer också finnas möjlighet för dig som vill att presentera ett coolt projekt med chans att vinna 5000SEK i ett stipendium genom att vara en av tre som deltar i Pitch Your Heart Out-tävlingen! Du har upp till 7 minuter på dig att presentera din idé på ett roligt och engagerande sätt. Prissumman är kanske inte så hög men därmed är inte heller pressen. Se det som ett roligt sätt att öva på att pitcha men en chans att få en peng att utveckla projektet eller dina egna skills. Deadline att ansöka för att delta i pitchen är den 7 november.
Allt detta är naturligtvis helt gratis och vi ser framemot att se dig där. Och ta med dina vänner. Och kanske nån rolig granne. Eller den där personen som delar kontor med dig men du inte riktigt lärt känna än. Alla är välkomna!
Den 10 november går allt av stapeln och du anmäler dig här nedan för eventet(OBS att anmäla sig till eventet är inte samma som att ansöka om att pitcha):
Du ansöker om att delta i pitchen samt att läsa alla spelreglerna här: https://forms.office.com/r/n7WiXVVpCZ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *