EVENT: Julfesten är tillbaka!

Nu äntligen kan vi bjuda in till BoostHbgs årliga julfest igen! En kväll för alla frilansande kreatörer att träffas, fira året som gått och se framemot nästa års spännande kreativa äventyr.

I år bjuder vi in till en gemensam middag i Teatersalen på Dunkers kulturhus där vi börjar med glöggmingel och avslutar med klassiskt gottebord. Så ta på dig festskorna och din bästa jultröja och kom redo för en trevlig kväll med dina kollegor och vänner!

Det kommer även vara en retur av BoostHbgs Fiskedamm – där vi alla lägger in något i potten som andra kan fiska upp. Det kan vara en tennislektion om du är en fena på det, eller kanske att du erbjuder manusläsning och feedback, eller en fika i parken, ja vad som helst som du känner just du kan dela med dig till vårt gemensamma community. Så fundera på det och kom förbered med en rolig idé!

Datum: 8 december 2021

Tid: 17.00-21.00

Var: Teatersalen, Dunkers kulturhus

Intresseanmälan görs via denna länken

Där är ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller och du kommer få en bekräftelse via mejl när du är inbokad. Om du inte får en plats först så kommer vi lägga till dig till väntelistan och kontaktar dig i fall vi får avbokningar. Sista datum att anmäla dig är den 5 december. OBS Eftersom vi beställer mat och inte vill slösa så är det viktigt att de som anmäler sig kommer, skulle det vara så att du får en plats men sen inte kan komma så måste du mejla bjarke@boosthbg.se snarast så att vi kan bjuda in någon från väntelistan. Du har till och med den 6/12 att avboka annars kommer vi ta ut en avgift på 300 SEK.

Hoppas att vi ses där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *