EVENT: Community Meetup den 22 mars med Pitch Your Heart Out-tävling

Välkommen på BoostHbg community meetup 22 mars i Malmö

Den 22 mars 17:00 är alla i den Skånska film-communityn välkomna till BoostHbg Community Meetup, som vi den här gången arrangerar i samarbete med Game Habitat DevHub, som ligger på Torggatan 2 i Malmö, precis vid Gustav Adolfs torg.

Kom och träffa andra kreatörer, manusförfattare, regissörer, filmskapare och filmarbetare. Mingla, hitta nya samarbeten eller ta chansen att vara med i vår pitchtävling ”Pitch Your Heart Out!” där vinnaren belönas med 5000 SEK. Eftersom vi den här gången är på Game Habitat DevHub så hoppas vi också extra mycket att du som jobbar med spel och är intresserad av att hitta nya vänner och samarbeten i filmbranschen vill komma!

Vi bjuder på vegansk mat och alkoholfri dryck. Dörrarna öppnas 17:00. Vi sätter igång vid 17:30 och håller på fram till 20:45.

Preliminärt program:
17:00 Dörrarna öppnar + mingel
17.30 Eventet börjar + presentation
18.00 Vegansk mat och dryck serveras + mingel
18:45 Pitch your Heart Out! (3 utvalda deltagare pitchar sina projekt)
19:15 Mingel
20:45 Eventet slutar.

Anmälan till Community Meetup:
För att vi ska kunna planera för rätt mängd personer måste alla som vill komma på Community Meetup föranmäla sig via det här formuläret: https://forms.office.com/r/cydmS2uZNQ

Anmälan till pitchtävlingen Pitch Your Heart Out:
Om du vill vara med i vår pitchtävling ”Pitch Your Heart Out” och ha chansen att vinna ett stipendium på 5000 SEK behöver du också anmäla ditt intresse för det. Av de som söker till pitchtävlingen väljer vi ut 3 personer som kommer pitcha på community meetupen den 22 mars! Du har upp till 7 minuter på dig att presentera din idé på ett roligt och engagerande sätt. Prissumman är kanske inte så hög men därmed är inte heller pressen det. Se det som ett roligt sätt att öva på att pitcha samtidigt som du får en chans att få en peng att utveckla projektet eller dina egna skills med. Deadline att ansöka för att delta i Pitch Your Heart Out är den 16 mars. Vi meddelar vilka 3 som valts ut att pitcha den 18 mars.

Läs mer och anmäl ditt intresse att delta i Pitch Your Heart Out här: https://forms.office.com/r/BDMRPxSEuR

Mer detaljer kommer inom kort. Vi hoppas att vi ses den 22 mars!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *