Att utveckla och att överleva!

BoostHbg bjuder in till en inspirerande nätverksträff där vi diskuterar tendenser i medielandskapet och strategier för att hantera osäkerheten som präglar våra branscher. Hur ska kreatörer förhålla sig till alla nya format, nya distributions och finansieringssätt som poppar upp, samtidigt som man blir mer och mer pressad ekonomisk? Hur kan organisationer och finansiärer stödja kreatörer i dessa processer?

På BoostHbg arbetar vi mot kreatörer inom bland annat film, transmedia och VR. och i 2019 skärper vi vårt fokus på nya utvecklingsmetoder och introducerar ett nytt stöd riktat mot prototypande i utvecklingsfasen, där man tidigt kan visualisera sina projekt, komma i kontakt med publiken och synliggöra potential för publik, finansiärer och investerare. Kom på träffen för att höra mer om de nya stödformerna och för att dela dina tankar.

Kom och lyssna på inspirerande talare samt hör mer om Boost nya strategi 2019 samt få en bit mat tillsammans med andra nyfikna överlevare.

Kvällens inspiration kommer från:

Johanna Koljonen

Johanna Koljonen, författare av Nostradmusrapporten, föreläser om hur produktion, distribution, finansiering och publikbeteenden förändras, och diskuterar strategier för att navigera osäkerheten som kreatör.

Helene Mohlin

Helene Mohlin, VD för MINT, berättar om sin syn på hållbart företagande och på att kombinera olika finansieringsformer.

Datum: 21/11
Tid: 16:30-19:00
Plats: BoostHbg på Dunkers kulturhus i Helsingborg.
Kungsgatan 11, 252 21 Helsingborg

Anmälan skickas till cecilie@boosthbg.se

Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *