Montage: BoostHbg

 Välkommen till årets upplaga av BoostHbgs Julfest! I år satsar vi på gamla traditioner mixat med ny teknologi. Tillsammans Skapar vi magi!

Först ut under kvällen bjuder vi in dig att delta i The Smartphone Orchestras magiska kör! The Smartphone Orchestras performance W/O/R/K  är en publik medverkande upplevelse där du blir  en kugge i ett vackert maskineri!  

se till att telefonen är laddad och att stämbanden är uppvärmda! Vi möts på Dunkers första våning i det som heter Atriet kl 16:30 <—

Efter performancet  bjuder vi upp dig till våning 4 och rakt in hjärtat till oss på BoostHbg. Här bjuds på mat & dryck, VR- upplevelse i mysig julmiljö som du garanterat kommer känna dig hemma i!

Innan du kommer vill vi be dig om en liten tjänst. För att uppnå högsta samkvämsmys vill vi att du skickar in ett julfoto till vår familjevägg. Gammal eller ny. Vi tar allt! Person med bästa bild får en julklapp så våga ta den där bilden från 93 när du blundar framför granen..

Datum: 12 december
Tid: 16:30- 21:00
Plats: Vi börjar i Atriet på Dunkers Kulturhus första plan sen forstätter vi upp till v 4 hos Boost, Kungsgatan , 11252 21 Helsingborg

Bilden mailas till: kommunikation@boosthbg.se senast den 10 december 🙂

Anmäl dig julfesten här!

/The Boost Crew

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *