Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of boosthbg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close

FONDEN ÄR STÄNGD!

BoostHbg och Film i Skåne är stolta över att ha Sveriges första fond för Virtual Reality, Transmedia och berättelsedrivna spel. Sista ansökningsdag var 4/4 2016.

Vad vi stöttar:

Vem vi stöttar

  • Fokus i allt vi gör är mångfald och delaktighet. Vi letar inte bara efter nya sätt att berätta på utan även en större bredd gällande kreatörer och producenter.

Vad vi inte stöttar

  • Rena konstprojekt som vänder sig till en liten publik.
  • Reklamprojekt.
  • Oetiska projekt.

Vad du ansöker om:

  • Du kan ansöka om både coach och cash.
  • Coach: En coach eller konsult kan öka dina kunskaper, bidra med en omvärldsanalys och lyfta ditt projekt till nästa nivå. Du kan ansöka om coachstöd genom hela din utvecklings- och produktionsprocess. Ange dina coachbehov i ansökan.
  • Cash: I utvecklingsfasen behövs det pengar för att ha råd att arbeta. Under produktionen för att projektet ska göras.
  • Om det är första gången du ansöker söker du Utvecklingsinsats 1 på 35000 kr
  • Har du redan fått Utvecklingsinsats 1 men inte är redo för produktion än kan du söka om ytterligare 35 000 kr för Utvecklingsinsats 2.
  • Är du redo för produktion ansöker du om produktionsinsats om max 100 000 kr. Notera att du måste ha minst lika mycket i finansiering från andra källor som du ansöker om (egen insats eller tid räknas ej)

ANSÖK HÄR Ansökningstiden för den här omgången gick ut 4/4 2016

Notera att fonden blir samproducent i ditt projekt

Andra samarbetspartners
Har du starka samarbetspartners är det ett plus. Här är det välkommet att tänka innovativt – partners kan komma från sponsorer, varumärken, teknik, spel, medicin, konst, journalism… vi räds inte nytänkande lösningar. En samarbetspartners involvering ska kunna påvisas.

Att FONDEN finns betyder mycket för mig som arbetar med ett projekt som inte kan placeras i något fack på traditionellt vis; ett projekt som bygger på gemensamt skapande och där olika material och tekniker möts.

Pernilla Lonhage FONDEN Hösten 2015

FONDEN drivs av oss på BoostHbg i Helsingborg och är ett samarbete med Film i Skåne med bidrag från Region Skåne. Du måste vara bosatt och verksam i det underbara lilla landskapet Skåne för att kunna ansöka. Värt att flytta hit för.